ORP presenteert sportief avondje apekooien

Haal je gymschoenen maar uit de kast, want op dinsdag 23 september gaat Op Ruwe Planken literair apekooien!

null

In sportzaal Tolhuis in Nijmegen presenteert ORP haar nieuwste bundel met als thema apekooien. Van 21.00 tot 23.00 uur kun je je helemaal uitleven op het apekooi-parcours. Het leukste spel van de basisschool zal af en toe onderbroken worden voor een optreden van een talentvolle dichter of schrijver. In de ringen of op de bok kun je dan luisteren naar een voorproefje van wat het nieuwe ORP-nummer te bieden heeft.

Meld je snel aan voor dit sportieve evenement, want het aantal deelnemers is beperkt. Dit kan per e-mail: apekooien@gmail.com. Deelname aan het apekooien is gratis, maar wel op eigen risico.
Vergeet je witte zolen niet!

Datum: dinsdag 23 september
Tijd: 21.00 tot 23.00 uur
Entree: gratis
Locatie: Sportzaal Tolhuis, Tolhuis 44-46, Nijmegen.
Aanmelden: apekooien@gmail.com


Reacties

4 reacties op “ORP presenteert sportief avondje apekooien”

 1. Helaas zit ik op 23 sept al vast met andere verplichtingen, anders was ik zeer zeker aanwezig geweest voor het plezier en uit monde van mijn functie!

  Mochten er hier nog studenten uit Nijmegen zijn die vaker zin hebben in de sport Apenkooien, dan kan ik ze aanraden om naar http://www.apenkooien.com te gaan en snel lid te worden!

  Met apenkooiende groet,

  Tjark Verhoeven
  Voorzitten Nijmeegse Studenten Apenkooi Vereniging BOKITO
  http://www.apenkooien.com

 2. Terstonds nog even vermelden dat de hedendaagse schrijfwijze natuurlijk apeNkooien is!

 3. Dat is… als je de groene spelling hanteert ja. Wij vonden het toch iets meer voor kooien waar je apen in houdt. In dit geval varen we op de witte spelling.

 4. Voor de liefhebbers, zoals Dennis, hebben we natuurlijk eigenlijk ook allang andere voorzieningen: http://www.apekooien.com werkt ook ;)