ORP verzorgt workshop post-it poëzie

Faust staat symbool voor de ultieme hoogmoed. Hij verkoos menselijke kennis boven goddelijke en sloot een pact met de duivel. Zijn naam is echter afgeleid van het Latijnse faustus, dat ‘voorspoedig’ kan betekenen.

Met dit in je achterhoofd kun je Faust ook zien als de ultieme verzetsstrijder; een dappere ziel, een underdog. Met dit als thema en altijd op de hand van de underdog presenteert Op Ruwe Planken op woensdag 26 november een workshop guerrillapoëzie. Door middel van korte oefeningen maken de deelnemers kennis met haiku-esthetiek en espresso fiction, een genre dat zijn naam ontleent aan de tijd waarin je een espressokopje kunt legen. Na afloop worden de deelnemers tot de tanden bewapend met post-its losgelaten om hun hersenspinsels als een clusterbom af te laten gaan op een nietsvermoedende campus.

De workshop is onderdeel van de programmareeks Letters Vreten van Cultuur op de Campus en het Wintertuinfestival.

Datum: Woensdag 26 november
Tijd: 12:45 tot 13:30 uur
Toegang: Gratis
Locatie: Wintertuintent, Erasmusplein Radboud Universiteit