Prijsuitreiking plagiaatwedstrijd op Wintertuinfestival

De deadline van de plagiaatwedstrijd is verstreken. Op Ruwe Planken heeft in totaal 40 verhalen binnen gekregen, die volledig bestaan uit gestolen zinnen of passages.

Jury
De jury, bestaande uit kunstenaar Paul Bogaers (zie foto), Frank Tazelaar (directeur Wintertuin) en Dennis Gaens (hoofdredacteur Op Ruwe Planken), buigt zich de komende tijd over de inzendingen. De deelnemers maken kans op de hoofdprijs: 150 euro aan boekenbonnen.

Wintertuinfestival

Op zaterdag 29 november maakt Paul Bogaers tijdens de 2e Nijmeegse Nacht van het Wintertuinfestival de winnaar bekend. Tijdens dit programma presenteert ORP tevens haar nieuwe nummer met als thema Faust. De prijsuitreiking begint om 21.30 uur in het Lindenbergtheater in Nijmegen. Op deze avond zijn er in het gebouw ook optredens van onder meer Oek de Jong, H.H. ter Balkt, Esther Gerritsen, De Surfpoeten, Eva Gerlach, Elke Geurts, Walter van den Berg en St. Paul.

Datum: zaterdag 29 november
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Lindenbergtheater, Ridderstraat 23, Nijmegen
Entree: 15 euro (12,50 euro voor CJP, student, bibliotheekpas)
Reserveren: 024-3273737 of www.delindenberg.com
Voorverkoop: www.wintertuin.nl en www.delindenberg.com
Meer info over plagiaatwedstrijd vind je hier.


Reacties

2 reacties op “Prijsuitreiking plagiaatwedstrijd op Wintertuinfestival”

  1. […] tijdens dé festivalavonden. – Paul Bogaers interviewen en vervolgens de prijsuitreiking van de plagiaatwedstrijd van Op Ruwe Planken. – Samen met WS, Debby en ome Frank het festivalblog bijhouden, met de laatste […]

  2. En en en en en… wie heeft er gewonnen?