Onderhonden blaffen in ORP 8.3

door

in

omslagorp83T

Tijdens het Nijmeegs Boekenfeest op 14 maart presenteerde Op Ruwe Planken haar nieuwe nummer. Dat gebeurde met trots, want het is wederom een prachtige bundel geworden. Centraal thema van editie 8.3 is ‘onderhonden’.

Wie vind je allemaal in de nieuwe ORP?
De winnaars van de Plagiaatwedstrijd en de Dichtwedstrijd, Pascal den Hartog en Ivo Allewaert. Evenals de overige weekwinnaars van de Dichtwedstrijd: Jan Aelberts, Cornelis Dribbel, Veerle Neyens, Daniël Smits, Willemien Mensinga, Albert Bobeldijk, M. W. Z. Teerlinck, Wibo Kosters en Saskia van den Heuvel. Het prachtige omslag is van Jop Luberti (Deep Sleep Records).

Verder is er nieuw werk van Bouke Vlierhuis, Daan de Ligt, Mark van der Schaaf, Liliane Melis, Marcel Ozymantra, Ben Huizinga, Olaf van Muijden, Frouke Arns en een vertaling van wereldkampioen slam poetry Buddy Wakefield. Ook staat er een recensie in van de debuutroman van Henk van Straten en een literaire cartoon van het duo Norman. Ga voor de websites van deze schrijvers, dichters en kunstenaars naar Links.

Het nieuwe nummer is binnenkort verkrijgbaar bij deze boekhandels voor slechts 3 euro. Bestellen kan ook per e-mail (dit is zonder verzendkosten): administratie [at] opruweplanken .nl. Abonnee worden kost slechts een tientje per jaar, kijk hier.