Gezamenlijk Literair: de foto’s


Foto’s: Vincent Zegveld

Gisteravond presenteerden de Lindenberg en Op Ruwe Planken samen het programma ‘Gezamenlijk Literair’, ter ere van twee bundels die verschenen: het Lindenberg Schrijversboek 2009 en natuurlijk ORP 8.4: Literatuur op de werkvloer. Binnen vijf minuten speelde workshopleider Bert van Beek het klaar om het podium in een grote puinhoop te veranderen, dit in het kader van een workshop espresso fiction. Vervolgens was het woord aan Remco Ensel, die een verkorte versie voorlas van zijn essay Op zoek naar jezelf. Over de kantoorliteratuur van Dostojevski, dat in ORP 8.4 te vinden is. Na een korte pauze betraden o.a. Wibo Kosters en Saskia van den Heuvel het podium om twee compleet verschillende, maar steengoede performances neer te zetten. Ook de Lindenbergcursisten Twan Niesten en Jack Weeda droegen voor. Ter afsluiting speelde de Nijmeegse Leontine Snoeren enkele liedjes op piano en gitaar.

ORP 8.4 is over twee weken in de boekhandel verkrijgbaar.

Neem ondertussen gerust een kijkje op de sites van de artiesten: Leontine Snoeren, Saskia van den Heuvel en Wibo Kosters.


Reacties

2 reacties op “Gezamenlijk Literair: de foto’s”

  1. Website van Wibo Kosters is niet gelinkt; die is:
    http://wibo.punt.nl