Winnaar espressofictiewedstrijd

Zij die er gisteravond bij waren weten het al, zij die er niet bij waren hebben een leuke avond gemist. Maar om het leed te verzachten: we vertellen hier ook nog even wie de winnaar was.

De winnaar van de espressofictiewedstrijd is Maja Wannet, met ‘Vooruitgang’.

Dus die robot stapt de kamer bij me binnen, loopt naar me toe, houdt een of ander moertje voor mijn neus en vraagt:
“hoe heet zo’n ding nu ook es weer?”

Ook via deze weg feliciteren we de winnaar en bedanken we alle inzenders. We zien jullie allemaal graag terug bij de volgende wedstrijd, of natuurlijk gewoon tussen de kopij.

Alle genomineerden zijn terug te vinden in ORP 9.1, die vanaf gisteravond verkrijgbaar is. Binnenkort zullen we hem naar de abonnees verzenden. Nog geen abonnee voor het negende jaargang? Word dat snel, des te eerder heb je de nieuwe ORP in huis.


Reacties

5 reacties op “Winnaar espressofictiewedstrijd”

 1. gummibeer avatar
  gummibeer

  Hmm tja,
  niet helemaal wat ik me van de opdracht voorstelde. Misschien hadden jullie dat iets duidelijker moeten vertellen. Dat het een soort Haiku moest zijn.
  Ik had iets ingestuurd waar een verhaal heel kort werd verteld.
  Dit is een goed statement, zonder meer, maar geen espresso fictie. Lees de voorbeelden nog eens na.

 2. Kan ik ook ergens online nalezen waar alle genomineerden te vinden zijn? ben benieuwd of ik er bij ben.

 3. Alle genomineerden hebben bericht gehad of ze wilden voordragen op het Wintertuinfestival. Alle genomineerde stukjes zijn ook voorgedragen op het Wintertuinfestival. Aangezien je er nog niets van gehoord hebt, kunnen we daaruit concluderen dat jij er niet bij zat.

  Ook zijn alle genomineerde stukjes natuurlijk te vinden in de nieuwe ORP, voor 8 euro heb je een abonnement (zie de link ‘word abonnee’ onder het logo) en voor 4 euro heb je een los nummer.

 4. C. Feli avatar
  C. Feli

  Op jullie website staat dat Athenaeum Amsterdam een verkooppunt is voor het tijdschrift ‘Op Ruwe Planken’.
  Ik wilde graag de andere inzendingen van de Espresso fictie wedstrijd lezen en ging bij deze boekhandel ORP 9.1 kopen.
  Daar vertelden ze mij dat ze jullie tijdschrift voor het laatst in 2007 hebben binnengekregen.

 5. Het is ons inderdaad al een tijdje niet gelukt te leveren aan boekhandels buiten Nijmegen. We gaan proberen dat weer recht te zetten, maar door omstandigheden is het daar nog niet van gekomen.

  Om toch 9.1 te bemachtigen kunt u een mailtje sturen naar administratie apenstaartje opruweplanken punt nl. Onze excuses voor het ongemak.