Boekenfeest: de namen

boekenfeest2010Zoals gezegd brengen wij dit jaar het echte kroeggevoel naar het Boekenfeest. Verwacht jonge Titaantjes die niet bang zijn over de brugreling van de literatuur te kijken, en er wellicht zelfs af en toe overeen stappen. Maar wie? We hebben namen!

Eerst hebben we muziek en voordracht, met Voor Alsnog. Voor Alsnog beschrijft zichzelf als
een freakshow waarin muziek en poëzie worden aan elkaar vastgeritst als een tweepersoons slaapzak. Gedichten, muzikale gedichten, muziek. Waar ligt de grens? Wie trekt de lijn tussen die dingen? Voor Alsnog gaat op zoek. Vooralsnog niet gevonden. Maar de zoektocht gaat door, en het is het meezoeken waard.

Ook hebben we Rens van Meegen, met videopoëzie. Over zijn video’s heen draagt hij live poëzie voor. Hij was al eerder te bewonderen op onze site voor onze eigen gedichtendag.

Tot slot staat in onze zaal ook DJ Kream.

Het boekenfeest is aanstaande zaterdag, 13 maart in concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. Er zijn nog kaarten. Voorverkoop bij de bibliotheek en de selexyz.