ORP op O.K.

O.K. FestivalMocht u het nog niet kennen, dan wijzen we u er graag op: dit weekend is er in Arnhem het O.K. Festival, waarop meer dan 100 onafhankelijke tijdschriften te zien zijn. Uiteraard is Op Ruwe Planken daar ook bij.

Het O.K. Festival is een festival voor onafhankelijke magazines, als antwoord op de eenvormigheid van de massamedia. “Daar is ruimte voor alles waarvoor in de mainstream media geen plek meer is. Het onafhankelijke magazine vormt een vrijplaats voor designers, illustratoren en schrijvers. O.K. Festival laat met verschillende activiteiten het onafhankelijke magazine in de volle breedte zien.”

Dankzij het feit dat de organisatie alle binnengekomen post fotografeert weten we dat ons pakje met boekjes is aangenomen.

Het festival duurt van vrijdag tot zondag, 16 tot 18 april 2010 en wordt gehouden in Villa Sonsbeek in Arnhem. Kijk voor prijzen en meer informatie op de site van het O.K. Festival.