Thema en deadline ORP 10.2

door

in

Het feestnummer 10.1 is alweer een tijdje uit en dat betekend dat het hoog tijd wordt om het nieuwe thema voor ORP 10.2 bekend te maken. En de deadlines, natuurlijk.

De morning afterNa het weergaloze feest van 10.1 zal 10.2 in het teken staan van het onvermijdelijke: de morning after. Kopij is in te sturen volgens de standaardprocedure, en wel vóór 9 april 2011. De presentatie van het nieuwe nummer vindt plaats op 26 mei, in het Cultuurcafé op de campus van de Radboud Universiteit Nijmegen.

ORP 10.2
Thema: De morning after
Deadline: 9 april 2011
Presentatie: 26 mei 2011, Cultuurcafé


Reacties

7 reacties op “Thema en deadline ORP 10.2”

 1. Koen Vlaeminck avatar
  Koen Vlaeminck

  De onvermijdelijke morning after: ik begrijp het niet (heb veel uitleg nodig). Moet het hier gaan om de morning after een feestje, dus een verhaal over katers en pijnlijke houten koppen? Of mag het ook gaan over de morning-afterpil, wat natuurlijk ook kan na een bezopen nacht.
  Maar misschien is elke morning after goed, als er die nacht maar iets merkwaardigs gebeurd is.
  Wie laat wat frisse ochtendlucht door mijn houten kop waaien?

  Alvast bedankt.

 2. Zoals altijd zijn de thema’s van de nummers niet bindend. Schrijf liever een goed verhaal.

 3. Ik was zo in mijn nopjes dat de presentatie weer in het CultuurCafe zou zijn (oude tijden herleven), maar nu zie ik dat ik op die avond in Arnhem ben voor DGMW (Bob Fosko’s Klassiek Raggen).
  Is er geen enkele mogelijkheid te verschuiven? Dan zorg ik dat de hele oud-ORP-kliek komt. Of kunnen jullie opnames maken en dat we dan naar filmfestival ORP kunnen, een soort afterafterparty?

 4. Sorry Willem, maar we hebben al diverse dingen geregeld die we niet meer kunnen verplaatsen. Het is een jammer-maar-helaasje.

 5. Koen Vlaeminck avatar
  Koen Vlaeminck

  Beste redactie,

  Op 9 april wordt de deadline overschreden. Ik heb (nog) geen bericht gekregen dat je mijn verhaal ontvangen hebt.

  Vriendelijke groet

  Koen

 6. Dag Koen,

  De kopijsecretaris zegt bij te zijn met de ontvangstbevestigingen, en heeft voor het laatst een verhaal van je ontvangen in oktober. Kennelijk is er iets mis gegaan. Maar geen nood: je hebt nog drie dagen om je verhaal opnieuw te sturen naar kopij apenstaartje opruweplanken.nl

  ORP

 7. Koen Vlaeminck avatar
  Koen Vlaeminck

  Verzonden. Hopelijk deze keer goede keer. En graag een seintje of een leesbevestiging.

  Bedankt

  Koen