Presentatie ORP 10.2

De presentatie van het tweede nummer van dit jubileumjaar staat alweer voor de deur. ORP 10.2 zal op donderdag 26 mei worden gepresenteerd in het CultuurCafé op de campus van de Nijmeegse Radboud Universiteit. Op zich is dat alweer een beetje historieherleving, want vroegâh vonden de presentaties van Op Ruwe Planken daar vaker plaats.

Ook wordt er op deze avond de nieuwe Campusdichter gekozen door Cultuur op de Campus. Hoofdredacteur van Op Ruwe Planken en oud-Campusdichter Wout Waanders maakt deel uit van de jury, die dan bekend maakt wie de Nijmeegse campus het komende jaar van gedichten mag voorzien. Ben jij zelf student aan de RU? Kijk dan hier en stuur je gedichten in om in aanmerking te komen voor deze prestigieuze titel.

Daarnaast zorgen de Asfaltfeeën voor een muzikaal poëtisch experiment. Klank en woord vloeien in elkaar over bij deze driemansformatie, bestaande uit dichter Ellen Deckwitz, Ingmar Heytze (stadsdichter van Utrecht) en Cor van Ingen (bassist van Spinvis).

Dus, drie redenen om te komen naar:
Presentatie ORP 10.2 en Campusdichterverkiezing, met de Asfaltfeeën
Wanneer? donderdag 26 mei 2011, 20:00
Waar? CultuurCafé, Mercatorpad 1, Nijmegen
Entree Gratis