Campusdichterverkiezingen 2012-2013

Het is weer tijd voor de Nijmeegse campusdichterverkiezing. Als campusdichter schrijf je een jaar lang gevraagd en ongevraagd poëtisch commentaar op het Nijmeegs campusleven en luister je verschillende gelegenheden op met voordrachten. Studeer of werk jij bij de Radboud Universiteit en wil jij deze impuls voor je dichtcarrière op je cv bijschrijven? Stuur uiterlijk 27 april je motivatie en profiel in, samen met drie gedichten (als document of als voordracht in een audiobestand). Het mag bestaand werk zijn, in de taal die jou het beste ligt, en hoeft niet over de campus te gaan.

De drie beste inzendingen zullen strijden om de titel tijdens de finale op 31 mei in het CultuurCafé. Op Ruwe Planken levert een jurylid. De winnaar mag optreden op poëziefestival Onbederf’lijk Vers in oktober 2012.

Info en aanmelden via Cultuur op de Campus: cultuuropdecampus@gmail.com en 024-3612823. Let op: je moet wel een aantoonbare binding met de Radboud Universiteit hebben.