Nummer 12.1 under construction

De redactie van Op Ruwe Planken is momenteel druk in de weer om het eerste nummer van jaargang 12 in elkaar te draaien. Gelukkig kunnen we wel al wat zeggen over de plaats waar het nummer gepresenteerd gaat worden: (inmiddels traditiegetrouw) op het Wintertuinfestival, zaterdag 24 november in de Lindenberg, Nijmegen. Daar staat de presentatie van het nieuwe nummer tussen optredens van onder meer Wim T. Schippers, Tonnus Oosterhoff, P.F. Thomése, Onno Blom, Aleid Truijens, Ivo Victoria, David Troch en de illustere eenwoordpoëet.

Maar dat is nog niet alles! Bezoekers kunnen al ‘festivallend’ een gedicht uit de nieuwe ORP bij elkaar verzamelen. De winnaar krijgt een leuke ruwe prijs, jawel!

Meer info en kaartverkoop: http://www.wintertuin.nl/festivals/wintertuinfestival/