ORP 13.1 – Donkere materie

door

in

Zwarte materie

Het thema van het nieuwe nummer is bekend! Schrijvende astronauten, poëten die graag onder de sterrenhemel dichten en sombere zwartkijkers opgelet: in het buitenaardse nummer 13.1 gaat Op Ruwe Planken op onderzoek uit naar Donkere materie.

Gedichten als spacecake, verhalen die het zonlicht eigenlijk niet kunnen verdragen of literatuur die de lezer in een zwart gat doet belanden: alles is welkom, en de redactie is benieuwd naar jullie inzendingen.

De deadline voor proza ligt op 9 oktober, poëzie mag ingezonden worden tot 19 oktober. Hierdoor is de redactie in staat om verhalen beter van feedback te voorzien, als wij daar potentie in zien. Meer informatie over de manier van inzenden is hier te vinden.

Het nieuwe nummer zal gepresenteerd worden op zaterdag 23 november, tijdens het Wintertuinfestival in het Lindenberg Theater.

ORP 13.1
Thema: Donkere materie
Deadline proza: 9 oktober 2013
Deadline poëzie: 19 oktober 2013