17 december: ORP goes kerst

alternative-christmas-tree-holiday-decorating-ideas-1
Aanstaande 17 december duikt Op Ruwe Planken in kerstsferen. Samen met Cultuur op de Campus organiseert het een avond in de Studentenkerk van Nijmegen. De avond begint om 8 uur en is helemaal gratis.

Op Ruwe Planken trapt het programma af met een lezing over kerstmis in de literatuur. Onze eigen Elske van Lonkhuyzen (ook terug te vinden in het zojuist verschenen nummer 13.1) draagt vervolgens een heus kerstverhaal voor.

Na de voordracht nodigen Jyoti Verhoeff en Maya Fridman je uit in een wereld van verbeelding. Het pianospel en de zang van Jyoti smelten harmonieus samen met het cellospel en de zang van de klassiek opgeleide Maya. Jyoti Verhoeff, publieksfavoriet van de singer-songwritercompetitie de Grote Prijs van Nederland, is druk bezig met haar eerste album. Laat je de 17e dus meenemen in het verhaal en de betoverende muziek in de Nijmeegse Studentenkerk.

17 december, 20.00u, Studentenkerk, Erasmuslaan 9A, Nijmegen. Entree gratis