Foto’s Poëziefeest

Donderdag 30 januari was Op Ruwe Planken present op het Poëziefeest in Bibliotheek de Mariënburg. De Bibliotheek, Onbederf’lijk Vers het Vlaams Cultureel Kwartier en ORP bundelden voor een avond hun krachten om de poëzieweek in stijl in te luiden. Hoofdgast was Judith Herzberg en daarnaast droegen vijf (ex-)stadsdichters voor uit eigen werk, samen met jonge talenten. De muzikale omlijsting was in handen van niemand minder dan Rufus Kain. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Ex-stadsdichter Dennis Gaens en Jelko Arts
Ex-stadsdichter Dennis Gaens en Jelko Arts

Rufus Kain doet wat hij het beste kan
Rufus Kain doet wat hij het beste kan
Interview met Judith Herzberg
Interview met Judith Herzberg
Hoofdredacteur Laurens heet iedereen welkom
Hoofdredacteur Laurens heet iedereen welkom