Campusdichterverkiezing: de foto’s

Woensdagavond 11 juni vond in het Cultuurcafé de finale van de campusdichterverkiezing plaats. De campusdichter geeft een jaar lang gevraagd en ongevraagd poëtisch commentaar op het leven op de campus, treedt op bij evenementen als het Cultuurfeest en schrijft maandelijks een gedicht voor Vox. Redactielid Linda zat namens Op Ruwe Planken in de jury, en daarnaast presenteerden we deze avond het nieuwste nummer. Mocht u er niet bij zijn geweest, of nog even willen nagenieten, dan hebben we gelukkig de foto’s nog.

IMAG0527

De avond begon met een optreden van Mevrouw Tamara, finaliste van tv-programma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’.
IMAG0529
Hierna was het podium voor de drie finalisten, achtereenvolgens: Harm Hendrik ten Napel…
... Loren Brouwers...
… Loren Brouwers…
... en Gregory Metallinos.
… en Gregory Metallinos.
Terwijl de jury vervolgens in beraad ging, doceerde redacteur Wout over de verschillen tussen schrijvers en zwervers. Dat heeft dus niks met fruit te maken, blijkbaar.
Terwijl de jury vervolgens in beraad ging, doceerde redacteur Wout over de verschillen tussen schrijvers en zwervers. Dat heeft dus niks met fruit te maken, blijkbaar.
Ook werd het nieuwste nummer officieel "verstraat". Wout en hoofdredacteur Laurens bewerkten het met graffiti.
Ook werd het nieuwste nummer officieel “verstraat”. Wout en hoofdredacteur Laurens bewerkten het met graffiti.
Het resultaat.
Het resultaat.
Tenslotte mocht de jury dan eindelijk de uitslag bekend mogen maken: Loren Brouwers wordt de nieuwe campusdichter van de RU! Op Ruwe Planken feliciteert haar en wenst haar heel veel succes en plezier het komende jaar als campusdichter.
Tenslotte mocht de jury dan eindelijk de uitslag bekendmaken: Loren Brouwers wordt de nieuwe campusdichter van de RU! Op Ruwe Planken feliciteert haar en wenst haar heel veel succes en plezier het komende jaar.