Presentatie ORP 14.1 – de foto’s

Op Ruwe Planken 14.1 – ‘Klassiek’ – is af, en dat moest gevierd worden met een feestelijke nummerpresentatie! Geheel volgens traditie op de zaterdagavond van het Wintertuinfestival, dat iets minder volgens traditie voor het eerst in het nieuwe Doornroosje plaatsvond. Het thema van de avond was muziek en literatuur, en ook de presentatie van ORP liet zien dat deze twee goed samen gaan, met muziek van het Nijmeegs Studentenorkest en voordrachten van de auteurs van het nieuwe nummer. Zet u nog even wat klassieks op (klik hier voor een tip van uw dienstdoende redacteur), en geniet u rustig  na van de foto’s.

De redactie zit er helemaal klaar voor: vanaf 21.30 is ORP 14.1 hier te koop.
De redactie zit er helemaal klaar voor: vanaf 21.30 is ORP 14.1 hier te koop.
Ondertussen geniet het publiek in de Rode Zaal van het voorprogramma.
Ondertussen geniet het publiek in de Rode Zaal nog even van het voorprogramma.
Om 21.00 is het dan eindelijk zover. Een blaaskwintet van het Nijmeegs Studentenorkest trapt de nummerpresentatie af. In totaal zullen zij drie keer spelen.
Om 21.00 is het dan eindelijk zover. Een blaaskwintet van het Nijmeegs Studentenorkest trapt de nummerpresentatie af. In totaal zullen zij drie keer spelen.
De muziek werd afgewisseld door voordrachten van Jante Wortel...
De muziek wordt afgewisseld door voordrachten van Jante Wortel…
... en Jelmer van Lenteren.
… en Jelmer van Lenteren, die beiden in het nieuwe nummer staan.
P1040072
Daarna is het aan redacteuren Bjorn en Laurens om met een zwierige zwaai ORP 14.1 onder het zwarte doek tevoorschijn te toveren.
Helaas ging dat magische moment te snel voor de camera, maar afijn, u kunt er zich vast een voorstelling bij maken. Terwijl iedereen nog applaudisseert voor het orkest verschijnt het nieuwe nummer in de kraam. Binnenkort ligt hij ook bij u op de deurmat, en is hij te koop in de boekhandel en de webshop.
Helaas ging dat magische moment aan de camera voorbij, maar afijn, u kunt er zich vast een voorstelling bij maken. Terwijl iedereen nog applaudisseert voor het orkest verschijnt het nieuwe nummer in de kraam. Binnenkort ligt hij ook bij u op de deurmat, en is hij te koop in de boekhandel en de webshop.