Letterbrouwerij

Beeld-Letterbrouwerij-staand_72dpi [136843]De zomervakantie loopt ten einde, en dat betekent dat een nieuw literair seizoen op het punt staat te beginnen! Dat laten we niet onopgemerkt gaan, en op zaterdag 5 september openen we het nieuwe seizoen dan ook feestelijk samen met alle literaire organisaties in Nijmegen tijdens de Letterbrouwerij in Bibliotheek De Mariënburg.

Van 12.00 tot 17.00 presenteren alle organisaties zichzelf op het Mariënburgplein. Vanaf 20.00 vangt het avondprogramma aan, en kun je genieten van voordrachten, muziek, een interview met Ted van Lieshout, en bovenal van sneak previews van alles wat er het komende jaar op het gebied van literatuur in Nijmegen te gebeuren staat. Op Ruwe Planken geeft alvast een kort voorproefje van het lustrumjaar 2015-2016 met optredens van oude bekende Alan Moss, en iets nieuwere bekende Jordi Lammers.

Het middagprogramma is gratis, voor het avondprogramma zijn kaartjes te koop à €7,50 (€5 voor studenten en leden bibliotheek) via www.letterbrouwerij.nl.