ORP 15.1 – Serveersuggesties

door

in

Risotto-seafoodGoede literatuur kan zijn als biefstuk: een groot stuk flink gekruid plot, gegarneerd met beetgare personages als smaakversterkers, en overgoten met een saus van beelden vol geur- en kleurstoffen. Het kan echter ook zijn als een bord pasta met meer verhaallijnen dan slierten spaghetti, als een curry waarvan je na de eerste hap de tranen al voelt prikken, of als een klein, verfijnd gerechtje dat je nog eens tweemaal bestelt om ervan te kunnen blijven genieten. Voor Op Ruwe Planken 15.1 zijn we vooral benieuwd hoe voor jou goede literatuur smaakt: het nieuwe thema is namelijk Serveersuggesties!

Culinaire krimi’s, alliteraties met appels en aardappelen, je onvolprezen meesterwerk A Midsummer Night’s Barbecue: alles is welkom, zolang het ons maar het water in de mond laat lopen en hongerig maakt naar meer.

Wel is het belangrijk om ons je bordje literatuur op te dienen voordat het koud is. Daarom is de deadline voor proza op vrijdag 16 oktober, en voor poëzie op vrijdag 23 oktober. De reden voor dit verschil is dat we hierdoor beter in staat zijn om verhalen van feedback te voorzien, als wij daar potentie in zien.

Veel schrijfplezier!

ORP 15.1
Thema: Serveersuggesties
Deadline proza: vrijdag 16 oktober
Deadline poëzie: vrijdag 23 oktober