Gedichtennacht 2016

Gedichtennacht

Het is deze winter te warm in Nederland. In héél Nederland? Nee, drie samenwerkende organisaties in Nijmegen blijven weerstand bieden aan de zachte winter en organiseren op woensdag 27 januari in de Merleyn een literaire avond waar het gaat vriezen dat het kraakt. Op Ruwe Planken, Onbederf’lijk Vers en Literair Productiehuis Wintertuin presenteren rondom het thema ‘jaren die druppelend versmelten’ de coolste dichters die we konden vinden: onder andere Ingmar Heytze, Nyk de Vries, Joost Oomen, Vicky Franken, Martijn Neggers, Koen Frijns, Jordi Lammers, Lotte Kok en Laudy van den Heuvel treden op in een programma dat afwisselender is dan een ijshoorntje met pepermunt, pistache en peer. Als aan het eind van de avond de eerste ledematen beginnen te bevriezen, betreedt Team KTW het podium zodat iedereen zich tijdens de afterparty zich warm kan dansen.

Het programma begint om 22.00 en de deuren gaan open om 21.00. Tickets kosten €6 en zijn hier te koop. Op de Facebookpagina van het evenement vind je de komende dagen alvast meer informatie over de dichters die gaan optreden.