Nummerpresentatie ORP 15.2 – de foto’s

Keek jij vroeger ook altijd al weken uit naar je verjaardagsfeestje? Dat al je vriendjes en vriendinnetjes kwamen, je cadeautjes mocht uitpakken, taart ging eten en iets leuks ging doen? Wij wel. Er was dan ook eigenlijk maar één manier om én ons nieuwste nummer – ORP let op de kleintjes – te presenteren, én tegelijkertijd ons lustrum te vieren: we zouden een kinderfeestje geven. En dus verstuurden we uitnodigingen, bliezen we ballonnen op, maakten we aanmaaklimonade en gingen we op donderdag 26 mei met zijn allen naar het Klimpaleis in Nijmegen.

DSC_0234
Wat je nodig hebt voor een geslaagd kinderfeestje? Suiker. Liefst in de vorm van veel slagroom, M&M’s en hagelslag.
DSC_0239
Ken je die verjaardagsfeestjes waarbij iedereen verplicht naar foto’s van vroeger moet kijken? Zo’n feestje was het niet. Voor wie daar toch op had gehoopt: er waren oude nummers in overvloed.
DSC_0244
Deze briefjes vind je binnenkort ook in de nieuwe ORP. Het speelgoed ernaast helaas niet.
DSC_0263
We hadden een bar, en ook veel drank. Ranja, om precies te zijn.
DSC_0312
Voordat het feestje echt begon, legden papa Laurens en mama Eline nog even goed de regeltjes uit: niet rennen, geen ruziemaken, en als er iets is, altijd eerst naar papa en mama komen.
DSC_0323
Omdat kinderen natuurlijk niet zo’n grote concentratieboog hebben, begon Hilde Habing met wat misschien wel de allerkortste voordracht ooit was:

een
een twee
een twee drie
een twee drie vier
test

Met dit elfje won ze de derde plaats in onze haiku- en elfjeswedstrijd.

DSC_0333
Tja, als je dan in de binnenspeeltuin bent, dan wil je natuurlijk ook voordragen vanaf het klimrek. We geven Elske van Lonkhuyzen geen ongelijk.
DSC_0393 zw
Bij een kinderfeestje hoort eigenlijk ook een clown. Die hadden we niet, maar wel een troubadour. Bart van den Broek wist met zijn liedjes het publiek zowel aan het lachen te maken als tot nadenken te stemmen.
DSC_0443
Als er één kindje op het klimrek gaat, dan willen ze natuurlijk allemaal. Ook Hanneke Hendrix draagt daarom haar kinderverhaal voor vanaf de touwbrug.
DSC_0492
Lisa Huissoon staat liefst twee keer in ons nieuwste nummer, en dan moet je er op ons feestje natuurlijk bij zijn.
DSC_0493
Het publiek luistert ademloos toe.
DSC_0496
Tja, en wat mag er natuurlijk écht niet ontbreken op een kinderfeestje? Inderdaad, een levensgrote zebra.
DSC_0516
Wees gerust: ze gingen allemaal in één keer uit. Hopelijk hebben Laurens en Eline nog vele nieuwe nummers gewenst.
DSC_0545
Gedurende de hele avond mochten wij lustrumcadeautjes uitpakken, maar uiteindelijk mochten we ook zelf trakteren, en wel op de allernieuwste ORP! Ineens was iedereen de glijbanen, sjoelbakken en kleurplaten vergeten…
DSC_0560 zw
En dan tot slot: voor in het familiefotoalbum.