Orponauten gezocht voor Op Ruwe Planken 22.2 ‘πŸ‘½’

β€”

door

in

Hallo daar! Aarde aan auteurs, over!

Een team van astronomen heeft een nieuw hemellichaam ontdekt! Dit rechthoekige object, dat πŸ‘½ is gedoopt, ligt 22.2 ORP (omniversal ronnaparsecs) van de 🌍 vandaan en heeft de merkwaardige eigenschap dat het wel bestaat, maar nog geen materie lijkt te bevatten. De redactie van Op Ruwe Planken is zeer gefascineerd door dit wereldvreemde verschijnsel en zoekt voor het nieuwe nummer, met als thema πŸ‘½, daarom naar πŸ“πŸ“ die anders zijn dan anders om in een πŸš€ daarheen te sturen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over sterrenstelsels hier ver, ver vandaan, maar ook over het unheimische gevoel dichter bij 🏠. Schrijf over ufo’s of UAP’s of kom met een nieuw soort dichtvorm die niet van deze wereld is.

Uiterlijk 1 februari 2023 willen we jouw inzending(en) binnen hebben voor lancering. Vindt meer informatie hier.