Nieuwe ORP is als een wervelstorm

door

in

null

De nieuwe bundel van Op Ruwe Planken is verschenen: nummer 7.4, De Belgen komen!. En wat brengen de Belgen teweeg? Een wervelstorm met een rollende zon die voelt als een achtbaan, waar alleen de vangrail bescherming biedt.

Haal diep adem, want Op Ruwe Planken biedt je met 7.4 een nieuwe reeks gedichten en verhalen die de tand des tijds zullen doorstaan. Met onder meer de winnende gedichten van de Kunstbende (voorronde Gelderland) en de niet eerder vertaalde poëzie van de Duitser Dirk von Petershoff. Verder is er een recensie van Arnoud van Adrichem’s Vis in te vinden.


De auteurs van ‘De Belgen komen!’ zijn: Maarten Inghels, Steven Grauwmans, Frouke Arns, Emiel van Winden, Wibo Kosters, Simon Vloet, Lilian Caessens, Jan Paul Westgeest, Eelke van Es, Dirk von Petersdorff, Aaron Mirck, Lieke Marsman en Chelsey Buurman.

Het gedicht van Lilian Caessens is terug te vinden op het Podium.

ORP 7.4 is voor slechts 3 euro te verkrijgen bij deze boekhandels (wegens problemen met het drukken is deze bundel momenteel nog niet te verkrijgen). Bestellen kan ook per e-mail (dit is zonder verzendkosten!): administratie at op ruwe planken punt nl.
En voor slechts 10 euro per jaar ben je abonnee van het ruwste tijdschrift van Nederland!