Podium

Podium: Paul Bogaers (1)

WONDEREN

null

Dit is de eerste Podium-bijdrage van Paul Bogaers. De komende weken volgen er nog drie.

Kunstenaar Paul Bogaers (1961) is juryvoorzitter van de Plagiaatwedstrijd van Op Ruwe Planken. Zijn onlangs verschenen boek ‘Onderlangs’ geldt als aanleiding voor deze wedstrijd. ‘Onderlangs’ bevat geen enkele door hemzelf geschreven regel, enkel zinnen uit oude boeken.


Bogaers woont en werkt in Tilburg. Hij richt zich als kunstenaar vooral op fotografie en brengt ‘gevonden materiaal’ , zoals amateurkiekjes en plaatjes uit boeken, bij elkaar. Daarmee nodigt hij de kijker uit tot het leggen van nieuwe verbanden en betekenissen. Met ‘Onderlangs’ en deze bijdrage van Podium doet hij iets soortgelijks, alleen dan met tekst.

De deadline van de plagiaatwedstrijd is op 1 november.
Meer Paul Bogaers.