Nieuwe ORP is een topprestatie

door

in

null

De nieuwe Op Ruwe Planken (8.1, Apekooien) is een bundel met alleen maar winnaars. En wel in de disciplines apenverhalen, derdehelftgedichten, ironisch navelstaren, nonsens adequaat opwaarderen, versvertalen, momenten nodeloos (maar mooi) uitvergroten en een aantal mengvormen. O, en ‘net nog even voordat je de redactie verlaat recenseren’, een totaal nieuwe discipline. (Myrna, bedankt!)

Koop dit blad en u heeft een topprestatie in handen!

Met Sander Meij, Bart de Block, Henk van Straten, Amanda Visch, Hanneke van Eijken, Eric Rosseel, Eva Mouton, Wibo Kosters en Ian Reddish. Vicky Francken vertaalde een gedicht van de Franse dichter Philippe Delavau.

ORP 8.1 is voor slechts 3 euro verkrijgbaar bij deze boekhandels. Bestellen kan ook per e-mail (dit is zonder verzendkosten!): administratie [at] op ruwe planken punt nl.
En voor slechts 10 euro per jaar ben je abonnee van het ruwste tijdschrift van Nederland!