Programma's

Nieuwe ORP verschijnt tijdens het Nijmeegs Boekenfeest

nijmeegsboekenfeest092De Vereeniging in Nijmegen verandert op zaterdag 14 maart in een literaire beestenboel. Tijdens het Nijmeegs Boekenfeest staan namelijk dieren centraal,  vanwege het boekenweekthema.

Op Ruwe Planken zorgt tijdens het Boekenfeest voor de hondenkennel. Samen met literair tijdschrift Komkommer en Kwel brengt ORP jonge honden op het podium. Met Frouke Arns, Mark van der Schaaf en Marcel Ozymantra. Tevens wordt het nieuwe nummer gepresenteerd: Waf waf, de onderhond in de literatuur. Met daarin onder meer de winnaars van de Plagiaatwedstrijd en de Dichtwedstrijd.
Laat je verrassen: komt men over de hond, dan komt men over de staart!

En verder:
Jan Siebelink
komt vertellen over zijn fascinatie voor windhonden, Gerbrand Bakker over ezels, schapen en de tureluur en Herman Brusselmans over Eddie met zijn natte neus. Hans Dorrestijn schreef ooit het anti-hondenboek. Tom America zingt Tjielp Tjielp van Jan Hanlo. Stine Jensen weet waarom vrouwen van apen houden. Grappige verhalen zijn er van Herman Koch en Arjen Lubach. Dierlijke poëzie is er van F. Starik. En dj Soulrabbi zorgt voor een denderende slotshow!

Datum: 14 maart 2009
Locatie: Concertgebouw De Vereeniging, Keizer Karelplein 2d Nijmegen
Aanvang: 20.15 uur
Voorverkoop: Vestigingen Bibliotheek Gelderland Zuid,  selexyz dekker v.d. vegt en kassa Stadsschouwburg
Toegang: €10 /€ 7,50 (bibliotheekleden/pashouders/studenten)
Informatie: www.nijmeegsboekenfeest.nl

4 gedachten over “Nieuwe ORP verschijnt tijdens het Nijmeegs Boekenfeest

  1. Haha, jonge honden! Dat zou je niet zeggen als je me kent (het zal voor de anderen gelden). Zelf noem ik een jonge hond een pup, en dan wordt het beeld toch wat minder charmant (op het kwijlerige af). Maar komt dat zien, komt dat zien!

  2. Ik ken hem toevallig en durf te zeggen dat die Mark uitstekend past tussen de jonge honden! met een beetje geluk gaan we het gekwijl live meemaken.

Reacties zijn gesloten.