Over de uitslag van de espressofictiewedstrijd

Om het centraal te houden is hier antwoord op een paar veel voorkomende vragen over de espressofictiewedstrijd.

Is mijn inzending wel aangekomen?
Inmiddels hebben alle inzenders een mail teruggekregen met daarin of zij wel of niet genomineerd zijn. Als u geen bericht heeft gehad is het dus waarschijnlijk dat uw inzending niet is aangekomen. Helaas kunnen we daar in dit stadium niets meer aan doen.

Wie zijn er dan allemaal genomineerd?
De namen van de genomineerden zullen binnenkort ook op de ORP-site te vinden zijn. De genomineerden zullen worden benaderd om voor te komen dragen op het Wintertuinfestival. Tijdens het Wintertuinfestival wordt de winnaar bekend gemaakt. Alle genomineerden krijgen een plaats in ORP 9.1.

En als ik niet ben genomineerd?
Dan bent u niet genomineerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.