Jubileumnummer: deadlines en thema

door

in

Op Ruwe Planken gaat een nieuwe jaargang in. Niet zomaar een jaargang, nee, de tiende alweer! Vanzelfsprekend vieren we dat met een een jubileumnummer! En bij een nieuw nummer horen dan weer deadlines. Zie daarom hier:

De deadline voor het aanleveren van kopij voor het jubileumnummer is 14 oktober, voor proza en poëzie samen. Het thema van het jubileumnummer is Feest.

Tevens kunnen we een puntje van de sluier oplichten over de presentatie van het nieuwe nummer. Deze vindt plaats tijdens het Wintertuinfestival, op zaterdag 27 november. Een feest zal het worden, dus zet het alvast in de agenda.

We kijken uit naar jullie feestverhalen en lofzangen. Neem iets te drinken, feest mee!

ORP 10.1
Deadline: 14 oktober
Thema: Feest.
Presentatie: 27 november, Wintertuinfestival.