Nog 3 dagen: liegbiowedstrijd

Het is bijna zo ver: de deadline van de liegbiowedstrijd komt in zicht. Er zijn nog drie dagen te gaan, tot en met 26 februari. Nog geen liegbio ingestuurd? Hij hoeft niet lang te zijn: probeer ons te raken in minder dan 750 woorden. Zie voor meer informatie onze vorige post hierover.

De genomineerden dragen hun teksten voor tijdens het Nijmeegs Boekenfeest 2011, op 19 maart in concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. Die avond wordt ook de winnaar bekend gemaakt. Op Ruwe Planken organiseert het boekenfeest samen met andere Nijmeegse literaire organisaties. Het thema van het Boekenfeest is gelinkt aan de Boekenweek: ‘Geschreven portretten’.

wat? Liegbiowedstrijd
deadline? 26 februari 2011
hoe lang? 750 woorden
winnen? 75 euro aan boekenbonnen
bekendmaking nominaties? begin maart
bekendmaking winnaar? tijdens Nijmeegs Boekenfeest, 19 maart 2011
waarheen? wedstrijd apenstaartje opruweplanken.nl


Reacties

4 reacties op “Nog 3 dagen: liegbiowedstrijd”

 1. Valérie avatar
  Valérie

  Beste ORP,
  Is er al iets bekend wat betreft de uistlag?
  Ik bedoel eigenlijk, krijgt iedereen bericht of alleen de mensen die door zijn?
  Groeten,
  Valérie

 2. Valérie avatar
  Valérie

  ‘uitslag’, niet ‘uistlag’, natuurlijk…

 3. Valérie vraagt: Beste ORP,is er al iets bekend wat betreft de uistlag? — Koen: Valerie, waarom dat ongeduld? Laat ons toch nog even in de waan dat we het goed hebben gedaan.

 4. Valérie avatar
  Valérie

  Hoi Koen, je hebt gelijk: geduld blijft een schone zaak! maar ik word er altijd zo nerveus van… ;-) We wachten gewoon nog even af en dan hoop ik je op de 19e de hand te kunnen schudden!