Nijmeegs Boekenfeest

Het Nijmeegs Boekenfeest komt er weer aan! Natuurlijk vindt daar de ontknoping van onze wedstrijd De Gemakkelijkste Vijand plaats, maar er gebeurt nog veel meer. Zo komt Tom Lanoye, de schrijver van het boekenweekgeschenk, maar ook bestsellerschrijver Peter Buwalda en zangeres Janne Schra zullen er zijn. Jan van Mersbergen leest voor uit zijn veelgeprezen carnavalsroman en ook Maartje Wortel is van de partij.

Ook op die avond is de Nijmeegse Willem Claassen, ooit begonnen bij Op Ruwe Planken en nu op de planken van het boekenfeest. Zijn debuut Park verschijnt bij De Bezige Bij en wordt aanstaande donderdag, 15 maart, gepresenteerd in de NDRGRND te Nijmegen.

Voor het boekenfeest kunnen jullie allemaal op zaterdag 17 maart terecht in de Vereeniging, tot het uitverkocht is natuurlijk. Kaartjes kopen kan via de site van de bibliotheek of via de kassa van de Bibilotheek Gelderland Zuid, selexyz dekker vd vegt en de Stadsschouwburg.

Voor meer info: nijmeegsboekenfeest.nl