ORP 12.1 – Schuurpapier: het grote klusnummer

door

in

Nu ORP 11.2 in de brievenbussen van de abonnees ligt is het tijd om meer bekend te maken over ORP 12.1. Het eerste nummer van het twaalfde jaargang zal in het teken staan van de doe-het-zelf’er. Een nummer vol literair gezaag en antwoord op de vraag kunnen we het maken?

Het thema voor het nieuwe nummer van Op Ruwe Planken is Schuurpapier: het grote klusnummer.

De deadline voor het proza ligt op donderdag 27 september 2012. Na die deadline is poëzie nog steeds welkom, en wel tot donderdag 4 oktober 2012. Dit geeft ons de mogelijkheid om verhalen beter van feedback te voorzien, als wij daar potentie in zien. Inzendingen kunnen worden ingezonden naar het kopijadres, te vinden op de kopijpagina.

De presentatie van het nieuwe nummer zal eind oktober, begin november plaatsvinden. Daarover volgt meer informatie zodra die er is. Voor nu: schrijf ze!

ORP 12.1
Thema: Schuurpapier: het grote klusnummer
Deadline proza: donderdag 27 september 2012
Deadline poëzie: donderdag 4 oktober 2012