Hoe staat het met de zomerklusjes?

Zomerklussers zijn er genoeg, ook bij Op Ruwe Planken. De site wordt hevig onder handen genomen. Zo is er nu ook een on-line winkel. Vandaag is ook het papieren archief verhuisd. En je weet: je eigen klusverhaal of schuurpapiergedicht kan naar kopij@opruweplanken.nl.

Heb je zo’n kek en gaaf nummer 11.2 binnen dan heb je een dikke kans dat er een sticker op zit. Elk nummer heeft een andere sticker. Schrijf wat over het onderwerp van je sticker en stuur ’t op naar wedstrijd@opruweplanken.nl. Dus: over het onderwerp óp je sticker. Niet over wat er onder zit. Vooral niet over wat er onder zit. Weet je niet waar dit over gaat: koop dan snel het nummer 11.2 in de webwinkel van Op Ruwe Planken. Dan kun je weer gewoon meepraten bij  het washok op de camping.

Trouwens: het leukste gratis poëzie-festival komt er weer aan. Onbederflijk’ Vers. Als je snel bent – dat wil zeggen: vóór 1 augustus – dan kun je ze nog mailen op onbederflijkvers@gmail.com, met als onderwerp ‘aanmelding’ en in de bijlage drie gedichten. Wie weet sta jij op 17 oktober in Nijmegen wel te schitteren naast een bekende Nederlandse of Vlaamse dichter!

Zo. En nu neemt Op Ruwe Planken ook een korte vakantie. Tot snel!


Reacties

Eén reactie op “Hoe staat het met de zomerklusjes?”

 1. Koen Vlaeminck avatar
  Koen Vlaeminck

  Beste,

  Waarom horen we niets meer over die stickerwedstrijd?

  Koen

  KoenVlaeminck@pandora.be