Ansichtkaartenwedstrijd

Bij de zomer hoort een van de meest onderschatte literaire genres. Het is een tekstsoort vol passie, heimwee en verlangen. Teksten vol liefde en inheemse culturen. Het gaat om de ansichtkaart. Wat is er zomerser dan een fijne ansicht? De ORP-redactie is op zoek naar de beste ansichtkaartteksten en schrijft de Op Ruwe Planken Ansichtkaartenwedstrijd uit.

Ansichtkaart

 

Regels: stuur ORP een kaart. Invulling is vrij, vorm is vast: een handgeschreven ansicht, met een maximaal formaat van 20 x 15 cm. Kaarten kunnen verstuurd worden naar dit postadres:

Postadres:

Stichting Op Ruwe Planken

Gymnasion, kamer N-1.310

Heyendaalseweg 141

6525 AJ Nijmegen

De Op Ruwe Planken Ansichtkaartenwedstrijd duurt de hele officiële zomer lang en loopt van 21 juli tot de deadline op 21 september. De redactie kiest uit alle ingekomen kaarten de beste drie. Deze worden geplaatst op de website en in het najaarsnummer van Op Ruwe Planken (nr. 13.1). Resterende regels:

  • Je kaart is Nederlandstalig. De deadline voor de wedstrijd is 21 september 2013, 24:00 uur.
  • Met inzenden geef je automatisch toestemming tot publicatie in het tijdschrift en / of op de site.
  • Voorzie je kaart van een e-mailadres, zodat we je kunnen contacteren.
  • Maximaal één inzending per persoon.