ORP 14.1 – Klassiek

door

in

KlassiekNa het in de vorige Op Ruwe Planken straat gehouden te hebben, was de redactie toe aan iets heel anders. Spontaan werden in de redactievergadering de verzamelde werken van Shakespeare rondgedeeld, doceerde onze hoofdredacteur de filosofie van Plato, en ging iemand op zoek naar een LP met de negende symfonie van Beethoven erop. Wellicht raadt u het al: het thema van ORP 14.1 is Klassiek.

Griekse tragedies die alle toneelwetten van Aristoteles tarten, pastiches op de wereldliteratuur, whodunits met de dirigent als dader: alles is welkom en wat we mooi vinden plaatsen we in een ORP die hopelijk snel zelf het predikaat ‘klassieker’ krijgt.

De deadline voor proza ligt op 21 oktober, poëzie mag ingezonden worden tot 1 november. Hierdoor is de redactie in staat om verhalen beter van feedback te voorzien, als wij daar potentie in zien. Meer informatie over de manier van inzenden is hier te vinden.

Veel schrijfplezier!

ORP 14.1
Thema: Klassiek
Deadline proza: dinsdag 21 oktober
Deadline poëzie: zaterdag 1 november