Nummerpresentatie ORP 14.1 – ‘Klassiek’

wintertuin-festival-flyer1Nog een paar dagen, dan is eindelijk de nieuwe Op Ruwe Planken uit. De auteurs die inzonden bleken raad te weten met het thema: de redactie las veel over muziek, over schilderijen, klassiekers uit de wereldliteratuur en verhalen over het oude Rome. Een klassiek nummer dus, maar ook een ouderwets dikke, perfect voor een gure herfstdag met een mok warme chocolademelk erbij.

Aanstaande zaterdag 29 november presenteren we het nummer om 21.00 tijdens het Wintertuinfestival in het nieuwe Doornroosje. Feestelijk, maar toch ook klassiek. Met muziek van het Nijmeegs Studentenorkest, voordrachten van Jelmer van Lenteren en Jante Wortel en tenslotte de theatrale onthulling van ORP 14.1.

Kaarten voor het Wintertuinfestival zijn te koop via de website van het festival. Tevens is hier het programma van de rest van de avond te vinden.