Finale campusdichterverkiezing

Campusdichterverkiezing

Vorig jaar rond deze tijd werd Loren Brouwers gekozen tot campusdichter van de Radboud Universiteit. Een jaar vol gedichten vliegt echter snel voorbij, en op maandag 1 juni is het voor haar dan ook alweer tijd om de pen over te dragen. Tijdens een spannende verkiezing in het Cultuurcafé dragen de drie genomineerden hun beste gedichten voor, waarna de jury kiest wie het leven op de universiteit volgend jaar in poëzie mag vangen.

Tijdens deze avond geeft Op Ruwe Planken tevens een sneak preview van het goed gevulde nieuwe nummer: Theater. Om het geheel af te maken voorziet singer-songwriter Marit Trienekens de avond van een muzikaal randje.

De verkiezing begint om 20.00 in het Cultuurcafé (Mercatorpad 1) en de entree is gratis. Het Facebookevenement van de avond is hier te vinden.