Stuur je kopij op en ‘Ga verder naar start’

Hé speler, gooi jij hoge ogen?

Van de Rue Grande in Dinant of Brink, Ons Dorp via Lange Planken, ’s-Gravenzage naar de Antwerpse Meir of de Amsterdamse Kalverstraat: de spelwereld ligt aan je voeten, maar wat wordt jouw strategie? Ga je direct naar de gevangenis of ben je slechts op bezoek? Ruil je steen voor erts of is schaakmat voor jou niet meer dan een tapijtje? Is het rollen van nat20’s jouw gave of heb je nog wat cheat codes achter de hand? De kaarten zijn wederom geschud en wie niet waagt, wie niet wint. Dit is jouw beurt, dit is jouw moment!

Zoals een spelmaker ooit zei: “All the world’s a game and all the men and women merely Players”, dus pak je pion op en ‘Ga verder naar Start’! Uiterlijk zondag 17 september willen we voor Op Ruwe Planken 23.1 jouw eigendomsbewijzen van poëtisch ingerichte huizen en/of prozaïsch gebouwde hotels onder ogen zien. De spelregels vind je hier. Veel speelplezier!