De redactie van Op Ruwe Planken bestaat hoofdzakelijk uit jonge Nijmeegse mensen.

Aline Arts (1994) sprong in juni 2018 over een dikke tak en werd hoofdredacteur van ORP. Sindsdien probeert ze met kleurtjes orde aan te brengen in de chaos in haar hoofd. Naast redacteur is ze masterstudente Tourism and Culture aan de RU. Al sinds ze klein is neemt ze haar ouders het gebrek aan een grote broer kwalijk en vindt ze werelden in boeken of films eigenlijk fijner dan die van ons.

 

IMG_20160202_161739

Maaike Pleging is heel onhandig, maar knoeit voorzichtig. Laat elke dag één hikje en roept af en toe iets ongepasts. Maaike houdt van mopshonden en winnen. Kan slecht tegen haar verlies, daarom schreef ze tot voor kort bij ORP de wedstrijden uit en deed ze zelf niet mee. Zo bleef iedereen tevreden.

 

de voeten van Anne

Anne Rombouts (1998) lacht om alles en gaat in complete chaos door het leven. Ze studeert Nederlandse Taal en Cultuur aan de RU, maar wacht stiekem nog op een brief van Zweinstein. Anne is verzot op de HEMA, haar Spotify premium account en pindasaus. Als ze mocht kiezen zou ze thee aan een infuus krijgen en haar Brabantse tongval inwisselen voor een Engels accent. Anne is penningmeester bij ORP.

 

Jurrian Kooiman (1998) moet voor zijn studie Nederlandse Taal en Cultuur aan de RU veel lezen, daarom heeft hij er maar z’n hobby van gemaakt. Hij jaagt zijn dromen na, al hebben die vooralsnog een abstracte vorm. Daarnaast is hij de trotse bezitter van het Vierdaagse kruisje en communiceert hij het liefst in formeel taalgebruik. Hij koestert een grote liefde voor Orval, vooral om half 6 ’s ochtends. Jurrian is onze uni-man (of dat staat voor universeel of universiteit, mag je volgens hem zelf invullen).

 

Floor de Ruiter studeert Algemene Cultuurwetenschappen aan de RU. Ze houdt van boeken lezen, kunst kijken, koffie zetten en komt weinig tot nooit op tijd. Bij ORP verzint ze sinds kort de wedstrijden.

 

Redacteurs zonder schoenen: Sarah Bloem, Tom Verstappen, Maartje van Zutphen, Lynn van Ewijk en Floor Toebes.

Verder nog aanwezig: Seb Andeweg is de webmaster, Laurens van de Linde is de uiterst nauwkeurige, altijd grammaticaal correcte eindredacteur en Jeroen Bakker verzorgt ORP’s piekfijne opmaak. Extrapool is de steun en toeverlaat wanneer we Op Ruwe Planken gaan drukken. Allen zijn we innig dankbaar.