verkooppunten

Steun je lokale boekhandel, en zeker onderstaande: in deze boekhandels, verspreid over het land, kan je de nieuwste Op Ruwe Planken vinden of bestellen.

Roelants (voorheen de oude mol)
Van Broeckhuijsenstraat 34
Nijmegen centrum
024-3221734

www.roelants.nl

Boekhandel Roelants, gelegen in het centrum van Nijmegen is gespecialiseerd in filosofie en poëzie. Verder verkoopt Roelants boekhandel ook romans en schuwt zij het debat niet. Bovendien heeft zij een rijkelijk muziekbulletin.

De Utrechtse Boekenbar

Westerkade 2
3511HA Utrecht
0651237134

www.deutrechtseboekenbar.nl

De Utrechtse Boekenbar is een boekhandel, gespecialiseerd in literatuur, kunst-, foto- en kookboeken. Behalve een plek om boeken te kopen, is De Utrechtse Boekenbar een ruimte waar boekenlezers elkaar kunnen ontmoeten en geïnspireerd kunnen raken op het gebied van boeken. Het organiseren van evenementen in samenwerking met culturele organisaties, uitgeverijen, schrijvers en lokale kunstenaars maakt De Utrechtse Boekenbar tot een cultureel broeinest waar sociaal contact en boeken centraal staan.

Bosch & de Jong

Nico Koomanskade 1025
3072LM Rotterdam
06-28700281

www.boschendejong.nl

Wees welkom op Katendrecht, in Rotterdam! Bij Bosch&deJong in de Fenix Food Factory vind je de mooiste boeken, voor jezelf of als cadeau. Kijk rustig rond en vergeet de tijd, en laat je verrassen door een onverwacht boek. Ben je ergens naar op zoek? Vind met ons persoonlijk advies in no-time wat je nodig hebt.

Boekhandel v/h van Gennep

Oude Binnenweg 131b
3012JD Rotterdam
0104330592

www.boekhandelvangennep.nl

Boekhandel v/h Van Gennep is een verzamelplek voor liefhebbers van literatuur, poëzie, kinder- en kookboeken, design en ontdekkingen. Een zelfstandige boekhandel die blijft verrassen. Veel sfeer, avontuur en advies en al 45 jaar een begrip. Monique, Alek, John, Lenya en Fleur zetten de Van Gennep-traditie voort.

Godert Walter

Oude Ebbingestraat 53
9712 HC Groningen
050 312 25 23

Al bijna 80 jaar is boekhandel Godert Walter een begrip in de stad Groningen. Rijk gesorteerd op de volgende gebieden: literatuur, Duits, Engels, Frans, filosofie, geschiedenis, sociale wetenschappen, natuur en wetenschap, architectuur, vormgeving en Groningana.

www.godertwalter.nl